Reiki

universele levensenergie

Reiki is het Japanse woord voor universele levensenergie. Universele levensenergie is de energie rondom ons heen en alles wat leeft en groeit heeft deze energie nodig om te kunnen bestaan. Het is een alternatieve behandelvorm. Met reiki hef je blokkades in het lichaam op. Dit kunnen fysieke, mentale, emotionele, energetische en zelfs spirituele blokkades zijn.

Reiki is een alternatieve geneeswijze die je kunt inzetten voor allerlei klachten. Je hoeft trouwens geen klachten te hebben om een reiki behandeling te ondergaan. Je hoeft niet te praten tijdens de behandeling, je herbeleeft geen trauma’s, het is een ontspannende ervaring.

buddha, statue, mandala-5967397.jpg

Hoe ziet een behandeling eruit?
In mijn praktijk zal een prettige en ontspannen sfeer gecreëerd worden waarbij je mag gaan liggen op een behandeltafel. Je kleding mag gewoon aanblijven. Als je het zelf fijn vind kun je van te voren vertellen wat en of je klachten hebt, maar dit hoeft niet. Als je plaatsgenomen hebt op de tafel begint de behandeling. Ik zal via handoplegging de universele energie laten stromen naar wat jij op dat moment nodig hebt. Voor het aanraken van je lichaam zal altijd voorhands toestemming gevraagd worden en de intieme delen worden NOOIT aangeraakt.
De behandeling zal ongeveer 45-60 minuten duren. Daarna is er nog ruimte voor water of thee en eventuele nabespreking. Na één behandeling zal je al diepe ontspanning voelen en heeft Reiki al wat met je gedaan. Bewust of onbewust.
Doormiddel van reiki gaat de energie naar de oorzaak. Soms komen mensen in de praktijk voor hun hoofdpijn, maar is de oorzaak van de hoofdpijn misschien wel een mentale blokkade. De energie gaat daar waar het nodig is. En de gevolgen zullen dan verlichten of verdwijnen.

Positieve effecten kunnen zijn:

  • Stress verlichtend
  • Goed voor de nachtrust
  • Pijn verlichtend
  • Versnelt het zelfgenezingsproces
  • Doorbreekt oude patronen
  • Boost je immuunsysteem
  • Meer focus en energie
  • Diepe ontspanning

Duur: +- 60 minuten
Investering: €45,00 per behandeling

Aanbieding 3 behandelingen: € 110,00