Yes!! we mogen weer open!!

Lieve klanten,

Eindelijk! Daar is het verlossende woord! We mogen weer open! Al onze gek groeiende krullen, grijze lokken, matjes en dode puntjes kunnen weer onder handen genomen worden. Ik ben blij en ik hoop jullie ook! Dit kan natuurlijk niet zonder enige regels, daarom hanteer ik de volgende regels bij het bezoek aan de kapsalon:

  • Ben je verkouden, snotterig, koorts, ziek of heb je iets dergelijks onder de leden? Graag je afspraak afzeggen en eventueel verzetten.
  • Zover als het kan, zoveel mogelijk afstand van elkaar houden.
  • Kom alléén, echter in gevallen dat het écht niet anders kan, overleg dan even met mij.
  • Ik werkte al alleen op afspraak, maar wil je er extra op wijzen, maak een afspraak voordat je de salon binnenkomt.
  • Er worden voorlopig geen baarden getrimd, geschoren of wenkbrauwen geverfd.
  • Mondkapjes zijn tot heden niet noodzakelijk, wil jij die wel graag op? Dan mag dat, deze moet je wel zelf regelen.

Bij de ingang staat een kar met daarop desinfecterende handgel. Maak hier gebruik van, voordat je binnen treed.
Ik houd tussen iedere klant 10 minuten vrij om alles te ontsmetten en mijn materialen schoon te maken.
Iedereen zit met zijn handen in het haar en wil graag naar de kapper. Dus ik verwacht dat het storm zal lopen met afspraken. Ik probeer iedereen zo goed en zo snel mogelijk te helpen. De openingstijden voor de salon zullen de komende tijd anders zijn, dit in verband met oppas van mijn meisjes en graag wil ik meer uren open zijn om jullie meer van dienst te kunnen zijn.
De Corona-openingstijden zien er als volgt uit:
Maandag:           17.30 uur tot 22.00 uur
Dinsdag:              9.00 uur tot 22.00 uur
Woensdag:        17.30 uur tot 22.00 uur
Donderdag:       9.00 uur tot 22.00 uur
Zaterdag:            9.00 uur tot 16.00 uur


Deze openingstijden zal ik aanhouden zolang het nodig is.
Ik verheug me er erg op om jullie allemaal weer te zien! Ik heb er weer zin in!

Tot snel!


Groetjes,
Irene van de Ven info@me-you.nl 06-23246066

You may also like

Leave a comment