Welkom bij

Kapsalon Me & You

Welkom op de site van Kapsalon Me & You.
Op deze site kun je van alles vinden zoals de nieuwe trends,
informatie over de producten en de prijzen van de behandelingen.
Daarnaast kun je in het fotoalbum foto’s bekijken van o.a. shows en eigen werk.
Als je ergens vragen over hebt of er informatie over wilt, kun je altijd de salon bezoeken of eventjes bellen.

 • Let's introduce:

  Irene van de Ven

  Wat leuk dat je op mijn website komt kijken! Ik ben Irene van de Ven, geboren en wonend in het dorpje Venhorst. Al jaren ben ik geïnteresseerd in mode, make-up, haar en nog veel meer. Toen ik mijn vervolg opleiding moest gaan kiezen, sprak de Kappersopleiding mij enorm aan. Deze opleiding gaf mij mogelijkheden om mijn interesses te ontplooien. Daarnaast kreeg ik ook een visagie-opleiding aangeboden en deze ook met succes behaald. Vooral bij mijn stage en werkadres toentertijd kreeg ik alle mogelijkheden om mezelf te ontwikkelen. Later kwam de droom om een eigen salon te openen en die heb ik op jonge leeftijd laten uitkomen. In de loop der jaren heb ik veel cursussen gevolgd, shows bezocht, certificaten en diploma’s gehaald. Speciaal om jou nog beter te kunnen adviseren en behandelen. Hier draait alles om jou! Nog steeds volg ik de nieuwe trends, volg ik de nieuwste knip en kleur technieken. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat alles bij jou past! Wat past bij jou? Welke punten kunnen we bij jou naar voren brengen? Zodat jij helemaal blij bent met je coupe en/of kleur die op JOU afgestemd is. Ook voor advies over producten, ben je hier aan het goede adres. In de salon vind je goede producten van Goldwell en Tigi om jou haar goed te verzorgen en/of te stylen. En daar wil ik jou ook graag goed over adviseren, zodat je dag in en dag uit blij bent met haar.

  Dus wacht niet, kom gezellig een bezoekje brengen in de salon. En hopelijk zie ik je snel!

  Maak een afspraak

Kapsalon Me & You

Welkom in de salon

In het jaar 2010 kreeg ik enorm veel zin om een eigen salonnetje te beginnen, ik ben gaan zoeken en rondkijken naar leuke pandjes. Dit pand, waar de salon op dit moment bevindt, sprak mij meteen erg aan. Veel ruimte, licht en mogelijkheden om mijn droom uit te laten komen. Het pand was op dat moment een soort opslag van spullen dus er moest veel aan de ruimte gebeuren. Samen met familie, goede vrienden en de juiste vaklui, heb ik mijn eigen salonnetje gecreëerd. De Kapsalon heb ik geopend op 12 maart in het jaar 2011. Al die jaren werk ik hier met heel veel plezier. Ik heb vele cursussen, opleidingen en shows bijgewoond. Ik vind het erg belangrijk om op de hoogte te zijn van de nieuwste trends en technieken en dit ook te blijven. Dat zie je onder andere terug in het beeldmateriaal in de kapsalon. Na vijf jaar hier met erg veel plezier gewerkt te hebben, vond ik dat het tijd werd voor een ander verfje, sfeertje en/of uitstraling. Door veel te brainstormen, de juiste mensen om advies te vragen, klanten ook tips laten geven, ben ik uiteindelijk op inspiratie gekomen. Dit wil ik graag realiseren rond de periode dat de kapsalon 5 jaar oud wordt. Ben je benieuwd hoe het is geworden? Kom dan snel een kijkje nemen!

De kapsalon is gevestigd op Sint Josephplein 6 te Venhorst. Parkeren kun je recht voor de deur, of eventueel een aantal meter verder op een groot parkeerterrein.

Ik ben zowel per email als telefonisch te bereiken. En het is ook mogelijk om te pinnen in de salon.

Deze kapsalon is voor mannen, vrouwen en kinderen. Speciaal voor de kids heb ik een aparte speelhoek gemaakt, zodat de moeders de kleintjes zonder zorgen mee kunnen nemen. Daarnaast mogen de kinderen nog grabbelen in de ton, na de knipbeurt.

Dus kom maar gerust een kijkje nemen in de salon, onder het genot van een bakje koffie, thee of ranja voor de kids. Je kunt bij mij een afspraak maken door te bellen naar 06-23246066 of kom even binnengelopen zodat we samen meteen een afspraak inplannen. Tot ziens!

 • Neem contact op

  Wil je graag een afspraak maken?

  Ik sta graag voor je klaar!

  Afspraak maken