Aangepaste openingstijden & vakantie

Beste klant,

Zo! De eerste drukke weken zitten erop en ik heb jullie (bijna) allemaal coronacoupe-vrij geknipt haha.. De openingstijden die ik eerder aangaf komen per volgende week te vervallen. Hierbij zal ik de oude openingstijden weer gaan aanhouden, zoals jullie die gewend zijn.

Daar moet ik even een aantekening bijschrijven, op sommige dagen is het wat lastiger oppas te regelen voor mijn meiden in verband deze corona-tijd, als dit het geval is zal ik een andere dag in de week (meestal zaterdag) de uren inhalen. Dit zal ik bij het maken van je afspraak vermelden.

Mijn vakantie zal dit jaar anders zijn dan andere jaren. Mijn vakantie weken zijn als volgt:

Week 31: 27 Juli tot en met 2 Augustus
Week 33: 10 Augustus tot en met 16 Augustus.

Ik wens iedereen ondanks deze corona-tijd een hele fijne zomer! Blijf gezond en let op elkaar! Veel liefs!

You may also like

Leave a comment